Om Oss2017-08-14T11:43:22+00:00
Ystad Holiday Houses AB

Ystad Holiday Houses AB

Ystad Holiday Houses AB

Vi är ett ungt företag inom turist branschen med ambitionen att ge våra gäster en unik och minnesvärd vistelse i någon av våra anläggningar utmed Skånes sydkust. Med engagemang och lyhördhet driver vi Sandskogens Stugby som är en riktigt oas i Sandskogens naturreservat i Ystad. Semesterbyn Sandskogens Stugby ligger precis invid stranden där man hör havets brus och vindens sus mellan träden. Vi har även ett semester boende i den lilla byn Nybrostrand, porten till Österlen. Med två helt fantastiska lägenheter inhysta i en pittoresk Skånelänga som är belägen direkt intill stranden, man riktigt känner saltet från havet och sanden mellan tårna mer natur är svårt att finna.

Vi genomför löpande renoveringar och ombyggnad på våra objekt allt för att göra Ystad Holiday Houses Stugor till de bästa längs Skånes böljande kuster. Inför sommar säsongen 2017 har vi renoverat och fräschat upp stugor och området omkring Sandskogens Stugby. Ett arbete som kommer fortsätta under hösten och kommande år. Som sagt vi vill erbjuda våra gäster de bästa stugorna längs Skånes kuster. 

Ett nytt och spännande projekt i Ystad Holiday Houses AB regi är Gläntans Barbecue. Gläntan är en BBQ-restaurang under bar himmel i Sandskogen. Där du väljer mellan olika grill menyer,  som du som sedan själv grillar vid ditt bord. Självklart har vi fullständiga rättigheter och humana priser. Gläntan BBQ är ett unikt projekt och troligtvis den enda restaurangen av sitt slag i Skandinavien. Gläntans BBQ, en upplevelse där skogens lugn bildare en skön kuliss som i harmoni tillsammans med lokalt producerad råvaror inbjuder till sköna kvällar i trevligt sällskap. Gläntan har öppet vi bra väder fran kl. 18.00 kom förbi och prova våra lokala grill specialiteter. OBS! Gläntan har inte slagit upp sina portar ännu, permiär beräknas till slutet av augusti 2017. Läs mer om Gläntans Barbecue här.

Mats Johansson och personal  önskar dig varmt välkommen till Ystad och våra stugor!

Ystad Holiday Houses AB