Integritetspolicy2018-05-24T13:28:07+00:00

Integritetspolicy Ystad Holiday Houses AB:

Genom att boka ert boende samt att kontakta holidayhouses.se via Ystad holidayhouses websida samtycker ni till att era personuppgifter/email samlas in, används och utelämnas enligt denna policy till våra samarbetspartners Sirvoy booking, Payer betal lösningar, Mailchimp och Handelsbanken.

Vi samlar in din personadata för att kunna upprätta en bokning samt att ta betalt för våra boende och tillhörande tjänster. Dessa personuppgifter delas med vårt booknings system Sirvoy Booking och vårt betalsystem Payer och Handelsbanken. Dessa firmor använder sig av era personuppgifter enl. gällande Eu lagstiftning.

För att ta del av dina personuppgifter samt att få dessa raderade  vänligen kontakta  Ystad holiday Houses AB på följande mailadress  booking@holidayhouses.se  så hjälper vi er med detta.

Ansvarig för hantering av person/kontakt uppgifter är Mats Johansson,  Ystad Holiday Houses AB.

När du skickar förfrågan via kontaktformuläret via vår hemsida, sparas din emailadress för att vi ska kunna svara på din fråga. Din  epost adress kommer inte att användas för marknadsföring eller av tredjepart för att kontakta dig. Du kan begära att få dina kontakt uppgifter borttagna, vänligen kontakta Ystad holiday Houses AB sa ser vi till att dina uppgifter blir raderade.,

All data som vi samlar in sparas tillsvidare men minst till och med att ert uppehälle hos oss eller annan affärsuppgörelse är avslutad.

När ni som gäst hos Ystad Holiday Houses väljer att delta i undersökningar/ frågeformulär under er vistelse hos oss hanterar vi dessa förtroligt och enligt gällande lagar. Dina uppgifter i dessa fall delas aldrig med tredje part.

Om du inte går med på att vara bunden till denna policy kan du inte få tillgång till eller använda holidayhouses.se webbsida.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra system och arbetsrutiner.